Тийм и Зверев също се отказаха от участие в Рим

от в 09:35 на 13.09.2020
Диана Андреева


След като преди няколко дни стана ясно, че Данийл Медведев се е оттеглил от участието си на Мастърс турнира в Рим, вчера се разбра, че и други имена от топ 10 няма да се влючат в надпреварата, а именно финалистите на тазгодишното издание на US Open - Доминик Тийм и Александър Зверев.

На мястото на Тийм и Зверев първоначално влезнаха Ришар Гаске и Александър Бублик, но тъй като Гаске се оттегли от надпреварата ще бъде изтеглен щастлив-губещ, който да влезне в схемата на негово място.

Двамата състезатели днес ще излезнат за своя последен мач от US Open 2020, а именно двубоят за титлата. Срещата ще започне в 23:00 часа българско време, като кой ще бъде новия шампион и ще достигне до първи трофей от Големия шлем предстои да разберем.

https://twitter.com/EntryLists/status/1304693554242035712?s=19

Освен тези трима състезатели от топ 10, в надпреварата няма да се включи и световният номер 11 - Роберто-Баутиста Агут, като той ще бъде заместен от Йошихито Нишиока.

В женската схема също се освободи едно място вчера, тъй като бившата водачка на ранглистата - Серина Уилямс, се оттегли. Причината за отказването на американката  е контузия в ахилеса, която тя получи по време на полуфиналния двубой срещу Виктория Азаренка.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм и Зверев също се отказаха от участие в Рим Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook