Тийм: Не виждам себе си като фаворит на турнира

от в 11:26 на 17.11.2020
Димитър Беловски

Доминик Тийм не се чувства фаворит на ATP Finals в Лондон. Австриецът трябваше да се потруди доста, за да запише първата си победа в турнира срещу Стефанос Циципас. Тийм се нуждаеше от 2 часа и 17 минути, за да надиграе гърка след 7:6(5), 4:6, 6:3.

Световният №3 поставя пред себе си Новак Джокович и Рафаел Надал, но казва, че всеки от осемте играчи на турнира има шанс за титла и той не е способен да даде каквито и да било прогнози.

„Да бъда честен не виждам себе си като фаворит тук. Всички сме в страхотна форма и ще е трудно да записваме победи. Бих поставил Джокович и Надал по-напред от всички, заради това което са постигнали, но не ги отделям много от станалите шест“, заяви Тийм.

„Предполагам, че ние все още имаме шансове. Всеки мач е 50:50, всички сме на турнира. Играчът, който има по-добър ден и малко късмет ще спечели двубоите си и титлата. Не мога да направя прогноза кой ще бъде това“, завърши световният №3.

Днес Тийм ще има голямо предизвикателство пред себе си. От 16:00 часа българско време австриецът ще излезе срещу Рафаел Надал. И двамата тенисисти вече имат по една победа и се очаква интригуващ сблъсък между двамата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тийм: Не виждам себе си като фаворит на турнира Димитър Беловски
Теми:  
atp finals | доминик тийм | лондон | Лондон Мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook