Тони Надал: Кириос е една от най-големите тенис звезди след Голямата тройка

от в 16:03 на 04.05.2021
Мирела Николова

Тони Надал наскоро обяви началото на сътрудничеството си с Феликс Оже-Алиасим, но освен това испанецът е директор и на турнир от категорията АТР 250 в Майорка, който ще се проведе на тревна настилка между 20 и 26 юни. Към този момент единственият потвърден участник от световния тенис елит, е Ник Кириос, към когото чичо Тони не пести комплименти.

"Ник е една от най-големите звезди на тениса в света след Голямата тройка, като също така е и играчът, който има най-много последователи сред по-младото поколение", каза бившият наставник на Рафа Надал. "Той е страхотен играч, който освен всичко останало сътворява невероятно шоу на корта. Така че новината, че Ник прие да участва в Mallorca Championships, е от изключително голямо значение за нас. Надявам се, че присъствието му в турнира ще накара много хора да дойдат в Санта Понча, за да проследят на живо изявите му.“

Запитан за евентуално участие на неговия племенник в надпреварата в Майорка, провеждаща се непосредствено преди Ролан Гарос, чичо Тони разкри:

"Едва ли Рафаел ще играе, тъй като той рядко се включва в турнир преди предстоящ такъв от Големия шлем. С него не говорим много относно тенис. Карлос Моя е този, който трябва да го убеди да дойде, а не аз."

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тони Надал: Кириос е една от най-големите тенис звезди след Голямата тройка Мирела Николова
Теми:  
atp | интервюта | ник кириос | рафаел надал | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook