Тони Надал: Рафа ще се състезава още 3 години, през които ще спечели няколко Шлема

от в 19:53 на 06.10.2021
Мирела Николова

Рафаел Надал ще изпрати един незадоволителен сезон, след като през настоящата година не достигна до нито един финал от Шлема и също така бе принуден да пропусне остатъка от 2021-ва поради травма в лявото стъпало, която го измъчва още от Откритото първенство на Франция. Въпреки това изглежда, че нещата се развиват в правилната посока за 20-кратния шампион от Шлема, след като неговият чичо и бивш дългогодишен наставник - Тони Надал, сподели прогнозите си за следващия ден, изразявайки мнение, че следващата година ще бъде успешна за неговия племенник и той ще триумфира още няколко пъти на турнири от Шлема.

"По време на своята кариера Рафа винаги е бил съпътстван от вродената травма на стъпалото, заради която в момента не може да се състезава, и поради тази причина, всичко, което е постигнал дотук, е наистина забележително. Оптимистично настроен съм за идния сезон, тъй като имам чувството, че през него Надал ще пожъне успехи. 

Неоспорим факт е, че младото поколение настъпва с пълна сила и с времето ще става все по-сложно. Все пак мисля, че Рафа може да бъде конкурентноспособен още поне 2 или 3 години и да спечели няколко титли от Големия шлем през това време", заяви испанският специалист.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тони Надал: Рафа ще се състезава още 3 години, през които ще спечели няколко Шлема Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | рафаел надал | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook