Тони Надал: Щеше да има 10 пъти повече смъртни случаи, ако всички имаха позицията на Джокович

от в 13:24 на 18.04.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович остана твърд в позицията си да не се ваксинира против коронавирус и това му коства участието на Мастърсите в Индиън Уелс и Маями. Самият световен номер едно нееднократно е завявал, че не е антиваксър и са му поставени всички възможни задължителни ваксини, но е категоричен, че човек сам трябва да избира какво да влиза в тялото му.

Тони Надал обаче явно не се задоволява с тази позиция на сърбина и дори потърси от него обществена отговорност. Чичото на Матадора е категоричен, че действията на Ноле са опасни за цялото човечество и не се поколеба да хвърли вина върху балканеца за отношението му спрямо COVID-19 пандемията:

"Ако всички имаха същото отношение към ваксинирането, което показа Джокович, то щяхме да има 10 пъти повече смъртни случаи. Проклетият вирус отне живота на над 6 милиона души. Искам да си мисля, че Новак не е безразличен към всичко това и се надявам да изчисти съмненията спрямо себе си, показвайки нужната човешка чувствителност и разбиране. Той е пример за много подрастващи и поведението му е недопустимо - заяви специалистът за "El Pais".

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тони Надал: Щеше да има 10 пъти повече смъртни случаи, ако всички имаха позицията на Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | новак джокович | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook