Топ 10: Най-красивите приятелки на тенисисти

от в 15:53 на 21.04.2016
Мария Петрова

Случайно или не, Никол Шерцингер не намери място сред десетте най-красиви жени и приятелки на тенисисти. Разбира се, всяка класация е относителна, но когато видите как изглеждат тези момичета, може би няма да спорите със съставителите от "Еспресо".

Йелена Джокович, съпруга на Новак Джокович
30-годишната Йелена е от Косово, но завършва училище в Белград. Приета е в спортно училище с лека атлетика. Когато се запознава с Джокович, той е на 17. После тя заминава да учи икономика в Милано. Успоредно с това тя работи за световноизвестна петролна компания. Женят се през 2014 г. Имат син Стефан и живеят в Монте Карло.

Естер Саторова, съпруга на Томаш Бердих
Връзката на Бердих с чешкия еротичен модел започва през есента на 2012 г., когато тя е само на 16. Преди това чехът излизаше със своята колежка Луцие Шафаржова. Томаш и Естер се ожениха миналата година в Монако, където живеят в момента.

Мария Франсиска Парейо, приятелка на Рафаел Надал
Той я нарича Хиска и не й позволява да пътува с него по турнирите. Къдрокосата южнячка е с Надал вече 11 години, но двамата нямат нито брак, нито деца. Мария завършва бакалавърска степен в университета в Палма де Майорка, а в момента продължава следването си в Лондон.

Ким Сиърс, съпруга на Анди Мъри
Двамата са заедно от 2005 година, запознават се по време на US Open. Миналия април станаха семейство, а преди три месеца 28-годишната красавица роди момиченце. Бащата на Ким - Найджъл Сиърс, е треньор по тенис.

Сара Фостър, съпруга на Томи Хаас
35-годишната американската актриса пленява немския тенисист още на първата им среща през 2007. Сара е дъщеря на известния певец Дейвид Фостър и по онова време вече се е снимала в няколко филма и е била на кориците на най-популярните списания. Днес семейство Хаас се радва на две дъщери.

Карина Йелинек, бивша приятелка на Хуан Мартин дел Потро
С баща австриец и майка японка, аржентинският модел Карина Йелинек (36) се оказва неочаквано добра комбинация. Горещата красавица е голям фен на футбола и е имала връзка с Хуан Рикелме. Наскоро тя се раздели с Дел Потро, с когото са съседи.

Заира Нара, приятелка на Хуан Монако
Според злите езици божествената Заира Нара и 15-ият в световната ранглиста Хуан Монако вече не са заедно. Преди време сестрата на аржентинския модел Ванда Нара беше сгодена за уругвайския футболист Диего Форлан, но двамата се разделиха. Нищо чудно - Заира очевидно не е жена за един мъж.

Даниел Кнъдсън, приятелка на Милош Раонич
На 25, канадският бикини модел Даниел Кнъдсън кара много мъже да въздишат по нея. Тя обаче следва по петите своя любим Милош Раонич. Блондинката става особено популярна през 2014 г., когато не кой да е, а Джъстин Бийбър пуска нейна снимка на своя профил в Инстаграм.

Бруклин Декър, съпруга на Анди Родик
Моделът на "Спортс Илюстрейтид" и бившият професионален тенисист се ожениха през 2009 г. , а миналата година 29-годишната красавица стана майка за първи път. Бруклин е участвала в ревюта на Victoria's Secret. Освен това се е снимала в три филма и няколко тв сериала.

Биляна Типсаревич, съпруга на Янко Типсаревич
Горещата Биляна Типсаревич е не по-малко известна от своя съпруг. Родена през 1983 г. в Нови Сад, блондинката има диплома в областта на промишленото инженерство и мениджмънта. От няколко години тя гради успешна кариера като моден дизайнер и притежава собствено студио в центъра на Белград.

Галерия снимки вижте тук!

"7 дни спорт"


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Топ 10: Най-красивите приятелки на тенисисти Мария Петрова
Теми:  
биляна типсаревич | бруклин декър | даниел кнъдсън | естер саторова | заира нара | звездни двойки | йелена джокович | карина йелинек | ким сиърс | мария парейо | никол шерцингер | сара фостър | тенис гаджета | топ 10

Коментари





Следвайте ни в Facebook