"Това е липса на уважение": Тийм отговори на словесната атака от страна на Бублик

от в 08:46 на 29.08.2023
Калоян Соколов

Александър Бублик отново стана център на внимание по грешните причини." Писна ми да възраждам кариерата на всички тези инвалиди" гласяха думите на казахстанеца, които изрече по време на срещата си с Доминик Тийм от първия кръг на US Open. 25-ият поставен не спечели нито сет срещу бившия шампион и така се превърна в първия победен от него тенисист на "мейджър" състезание от над две години и половината насам, а това очевидно е накарало Бублик изцяло да загуби контрол над емоциите си.

Впоследствие самият Тийм беше запитан дали е разбрал за думите на своя опонент и видимо на някогашния номер три му стана много неприятно, когато разбра за квалификациите използвани от казахстанеца по негов адрес, въпреки че се опита до известна степен да оправдае колегата си:

"Сигурни ли сте, че преводът е правилен? Ако наистина е вярно, то това е доста грубо изказване. Има неща, които по принцип не е правилно да бъдат коментирани, било и само от уважение към дадения човек. Може би е имал предвид нещо друго, какво бих могъл да кажа повече по темата" - коментира Доминатора.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Това е липса на уважение": Тийм отговори на словесната атака от страна на Бублик Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | александър бублик | доминик тийм | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook