"Това е татко"" 1-годишната дъщеричка на Медведев го разпозна на плакат в Торино (видео)

от в 14:32 на 18.11.2023
Калоян Соколов

Даниил Медведев се радва на изключително успешен сезон, в който досега спечели пет титли на ниво ATP и определено се доближава до нивото, което му позволи да оглави световната ранглиста през миналата година. Въпреки всички страхотни резултати на руснака през последната година обаче, то безспорно най-щастливото събитие в този период е раждането на неговата дъщеря Алиса.

В момента световният номер три е в Торино, където играе на ATP финалите и изглежда с добри изгледи да атакува нова голяма титла, имайки предвид, че вече се класира за 1/2-финалите и също така е бивш шампион в състезанието.

Тенисистът е в италианския град заедно със съпругата си Дария и своята 1-годишна дъщеричка, която видимо беше много въодушевена от разходката си в зала "Pala Alpitour", където се провежда надпреварата. Особено трогателно е поведението на малкото момиченце, когато забелязва плаката с лика на своя баща и веднага го разпознава.

"Това е татко" - посочва развулнувано Алиса към изображението на своя родител, а въпросните кадри бързо се превърнаха в огромен хит сред почиталите на тениса в социалните мрежи.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Това е татко"" 1-годишната дъщеричка на Медведев го разпозна на плакат в Торино (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals | даниил медведев | любопитно | торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook