"Това ме натоварва психически": Надал се подразни от публичните разкрития на чичо Тони

от в 12:28 на 16.04.2024
Калоян Соколов

Тони Надал е човекът, който стои в основата на изграждането на един от най-великите тенисисти на всички времена и със сигурност Рафаел Надал нямаше да е същият човек и играч, ако не беше под крилото на своя чичо от самото начало на своята кариера. Двамата винаги са имали изключително силна връзка на корта и извън него, а самият чичо Тони взе решението да се отдели от Рафа преди няколко години, след като всичко възможно беше спечелено по време на тяхната съвместна работа.

Оттогава насам Матадора работи с Карлос Моя, но продължава да държи чичо си в течение на нещата от "кухнята" в работния процес, което му създаде известни проблеми преди няколко дни. Специалистът винаги е обичал медийното внимание и рядко крие мнението си и по най-деликатните въпроси, а това изглежда е разочаровало племенника му, който видимо не беше щастлив от обстоятелството, че Тони Надал разкри публично естеството на контузията, която попречи на 22-кратния "мейджър" носител да се завърне на корта още за Мастърса в Монте Карло.

"Уморих се да говоря за проблемите си. Приемам нещата, каквито са към този момент и продължавам да се боря с наличното. Нямах никакво намерение да говоря за травмата си в коремните мускули, но засегнах темата след финалата за Купата на краля в Севиля, защото чичо ми вече беше издал това в интервю отпреди няколко дни.

Не ми се искаше това да се случва. Вече бях дал изявление, че няма да играя в Монте Карло и не желаех да назовавам проблемната област. Не е нужно всичко да излиза наяве в подобни моменти. Подобни неща определено ме натоварват психически" - не скри раздразнанието си Матадора, когато беше запитан защо не е разкрил веднага причината за неговото оттегляне в Княжеството.

Източник: We Love Tennis

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Това ме натоварва психически": Надал се подразни от публичните разкрития на чичо Тони Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook