Треньорско светило: Шаповалов и Фернандес са най-атрактивните играчи в Тура

от в 13:24 на 06.10.2021
Калоян Соколов

Гюнтер Брезник е едно от най-големите имена в треньорския бизнес и е главната причина за изграждането на Доминик Тийм като професионален играч. Двамата обаче се разделиха по неприятен начин, а специалистът изискваше от състезателя сериозни неустойки и дори заяви как световния номер осем е щял да остане посредствен тенисист, ако не е била съвместната им работа.

В момента пък австирецът си сътрудничи с Гаел Монфис, който постепенно започва да показва най-добрия си тенис, а тенис гуруто определено има приноса си за подобрението във формата на ветерана, защото виждаме едно далеч по-агресивно лице от страна на французина. Наскоро Брезник даде интервю, в което посочи най-атрактивните за гледане играчи според него, като ето какво точно сподели той:

"Наслаждавам се да наблюдавам най-много мачовете на Денис Шаповалов, защото по мое мнение няма по-атрактивен състезател от него в Тура. Лоренцо Музети и Холгер Руне са други двама младоци, които следя с огромен интерес. При жените симпатизирам на Лейла Фернандес, въпреки че загуби сблъсъка за титлата в Ню Йорк. От дълго време не съм виждала тенисистка с толкова изчистена техника" - завърши треньорът.

Източник: Tennis World Usa

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньорско светило: Шаповалов и Фернандес са най-атрактивните играчи в Тура Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | гюнтер брезник | денис шаповалов | интервюта | лейла фернандес | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook