Треньорът на Кудерметова: Като затворници сме и никой не защитава правата ни

от в 04:28 на 19.01.2021
Калоян Соколов

Вече три дни изминаха от старта на карантинния период на играчите в Мелбърн, но оплакванията не стихват, а поредната доза от тях дойдоха от Сергей Демхин, който е треньор и съпруг на световната номер 36 Вероника Кудерметова.

"Тук сме като заложници. Нашият прозорец в стаята не се отваря, не можем да дишаме. Ако се замислим глобално, можем да се обадим на руски дипломати и да се обърнем към тях за помощ. Наистина положението е все едно сме в затвора, но там хората поне понякога могат да излизат от килиите си и дори да дишат чист въздух".

Демхин говори и за представителството на Съвета на играчите и неговата роля:

 "Виктория Азаренка е представителката на тенисистките в Съвета на играчите. Азаренка обаче не прави нищо в наш интерес, като ни казва как трябва да сме благодарни на тези условия. Имаме група с нея в Whatsapp, където тя просто не ти позволява да говориш и не уважава изобщо чуждото мнение. Вика освен това ми сподели, че провеждането на надпреварата не е напълно сигурно, което ни кара да се замислим защо изобщо здравните власти позволиха да летим до Австралия" - завърши Демхин.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньорът на Кудерметова: Като затворници сме и никой не защитава правата ни Калоян Соколов
Теми:  
вероника кудерметова | интервю

Коментари





Следвайте ни в Facebook