Треньорът на Нори преди мача с Григор: За противниците на Камерън никога не е лесно

от в 16:10 на 16.10.2021
Диана Андреева

Камерън Нори е тенисистът, който дели Григор Димитров от участие във финалния мач на BNP Paribas Open 2021. Левичарят има положителен баланс срещу нашето момче, но в момента Григор се намира във великолепна форма и със сигурност ще се съпротивлява възможно най-много. 

Нори прави непременно най-добрият сезон в кариерата си до момента. Левичарят се изкачи с повече от 40 позиции прев годината, а сега е на път дори да пробие в топ 20 на ATP класацията. Но защо той е толкова успешен в Тура през 2021? На това отговори наставникът на Камерън - Факундо Логонес, а ето и точните му думи:

"Всеки, който се изправя срещу него, знае, че му предстои един дълъг мач. Когато се изправяш срещу човек, който е неуморим, е наистипа трудно препятствие. Нори е готов да остави всичко от себе си на корта. Има способността да се бори за всяка една точка. Това довежда опонентите му до неразположение както от физическа, така и от психологическа гледна точка. За противниците му никога не е лесно да го надиграят." - завърши Лугонес.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Треньорът на Нори преди мача с Григор: За противниците на Камерън никога не е лесно Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | камерън нори | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook