Трогателни сцени: Надал и Джокович се разплакаха при изпращането на Федерер (видео)

от в 16:00 на 24.09.2022
Мирела Николова

Вчерашният ден беляза края на знаменитата кариера на Роджър Федерер, който излезе за последния си професионален мач рамо до рамо с Рафаел Надал на Laver Cup. Двамата пропуснаха мачбол и в крайна сметка отстъпиха на американския тандем Джак Сок/Франсис Тиафо, ала това нямаше абсолютно никакво значение, тъй като по-важното бе, че успяхме отново да се насладим на магията в играта на Маестрото за един последен път.

20-кратният шампион от Шлема не успя да сдържи сълзите си и веднага след последната точка в сблъсъка даде воля на своите емоции. Не само той обаче бе този, който се разчувства на корта, защото видяхме сълзи и в очите на двамата му най-големи съперници през годините Рафаел Надал и Новак Джокович, които отново показаха, че спортът не означава нищо пред приятелството и уважението, което изпитват едни към други. 

Матадора не спря да плаче по време на цялата церемония по изпращането на легендарния швейцарец, докато Джокович организира останалите участници в тазгодишния Laver Cup, с които дружно вдигнаха на ръце Федерер, помагайки на Маестрото да почувства този момент не толкова като сбогуване, колкото като отпразнуване на всички забележителни постижения в кариерата му.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Трогателни сцени: Надал и Джокович се разплакаха при изпращането на Федерер (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | laver cup | любопитно | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook