Трогателно сбогуване: Де Минор и публиката изпратиха Надал на крака в Барселона (видео)

от в 03:15 на 18.04.2024
Калоян Соколов

Рядко можем да видим как публиката става на крака да аплодира загубилия тенисист, но това е напълно заслужено, когато става въпрос за Рафаел Надал. Легендарният испанец направи и невъзможното, за да се завърне навреме в игра за турнира в Барселона, където е 12-кратен шампион и централният корт носи неговото име.

Точно "Pista Rafa Nadal" се превърна в последната арена на тенис сражение за Матадора, който хвърли всички сили и превъзхождаше Алекс Де Минор в големи периоди от първия сет на срещата им, но световният номер 11 постепенно омаломощи "Краля на клея" и сложи край на вероятно последното участие на Рафа в един от най-близките турнири до неговото сърце.

Испанската публика пък не пропусна да отдаде нужното уважение към един от своите големи спортни герои и го изпрати от корта на крака, а самият Де Минор се присъедини към този акт на уважение спрямо 22-кратния "мейджър" носител, който можеше да усети подкрепата към себе си и дълго след напускането на пределите на корта, защото аплодисментите отекваха през следващите минути.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Трогателно сбогуване: Де Минор и публиката изпратиха Надал на крака в Барселона (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | алекс де минор | барселона | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook