Циципас: Бях се разделил с Паула, но осъзнах колко е силна любовта ни и сега сме заедно

от в 11:00 на 25.05.2024
Елеонора Александрова

Стефанос Циципас и Паула Бадоса определено бяха най-обсъжданата двойка в света на тениса. Двамата бивши представители на топ 3 се радваха на близо 1-годишна любое, ала преди три седмици обявиха, че се разделят.  Много скоро след раздялата им обаче те бяха забелязани как се държат за ръце по време на разходка в Монте Карло, като това се видя от снимки, а вчера самият Циципас потвърди, че е отново заедно с испанката:

"Ние сме заедно Ще обясня защо някои хора си измислят различни истории за нас. Не, че ме интересува, но смятам, че хората не трябва да го приемат по този начин. Паула не е направила нищо лошо, нито пък аз съм направил нещо лошо. Беше ни трудно да сме разделени и аз също преживях трудни моменти. Бих казал, че и аз не се справях много добре, защото усещах напрежението огромно напрежение от работата си в Тура. За мен бе много трудно да съчетая личния и професионалния живот, като взех решение с Паула да си дадем почивка и да се разделим поне временно.

След 2-3 седмици осъзнах, че тя е човекът, който ме е подкрепял най-много и когато се опита да говори с мен за среща, усетих колко силна е любовта, която имаме един към друг. Разбрах, че тази връзка, която имам с Паула, е напълно различна от всяка друга връзка, която съм имал преди, чувствам, че тя е моят човек и се разбираме. И това придава повече стойност на всичко, което правя, и искам тя да е до мен възможно най-често. Така че се събрахме отново и това е добре за нас."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас: Бях се разделил с Паула, но осъзнах колко е силна любовта ни и сега сме заедно Елеонора Александрова
Теми:  
atp | wta | любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook