Циципас: Кирьос е добър човек, макар че понякога ми звъни в един през нощта

от в 11:23 на 28.01.2021
Диана Андреева

Въпреки че все още не може да разбере телефонните обаждания в един часа през нощта, Стефанос Циципас несъмнено познава добре Ник Кирьос извън корта. Гъркът е виждал и добрата страна на своя приятел и колега и може да разкрие един факт за него, който Ник крие доста добре - Кирьос се грижи и набляга много повече на тениса, отколкото обяснява в интервютата.

Приятелството им започва във Вашингтон през 2019, когато те играят заедно на двойки. Именно в съблекалнята на столицата на САЩ - след като двамата загубиха в три сета на осминафиналите - Циципас за първи път вижда истинския Кирьос.

„Той е много хиперактивен. Мрази да губи. Повярвайте ми. Не приема никак добре загубите. Самият аз не очаквах да е чак такъв“, сподели Циципас в подкаста  "No Challenges Remaining “.

„Играхме двойки във Вашингтон и когато той излезе от корта беше толкова разочарован, бях в шок. Не очаквах, че ще реагира по този начин. "

Мнението за Кирьос на и извън корта е противоречиво. Част от тенисистите го намират за много неуважителен и избухлив, други смятат, че е невъзпитан. Но според Стефанос Ник има и добра страна:

„Ник, той е черната овца на АТР. Обича да прави непредсказуеми неща. Допада му да е под прожекторите, нека не се заблуждаваме. И това е напълно нормално, няма нищо лошо ”, каза Циципас.

"Със сигурност не е неуважителен. Може и да е бил няколко пъти и това не е хубаво, но като цяло той е много добронамерен и винаги е готов да помогне на хора в нужда.

Не бих казал, че сме много близки приятели, но той ми звъни по FaceTime от време на време, в абсолютно произволни моменти - често това се случва към един часа през нощта. Не съм много сигурен защо го прави, но не е с лошо.

Кирьос има особен характер и точно заради това някои хора го обичат, а други го мразят. Ник е човек, който винаги може да те накара да се смееш. Това е специално качество, което нямат много играчи.", завърши Циципас.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас: Кирьос е добър човек, макар че понякога ми звъни в един през нощта Диана Андреева
Теми:  
ник кириос

Коментари





Следвайте ни в Facebook