Циципас преди двубоя с Григор: Готов съм за абсолютно всичко

от в 15:00 на 22.04.2022
Диана Андреева

Стефанос Циципас сложи подобаващо начало на кампанията си на червени кортове през сезона. Световният номер пет завоюва титлата на Мастърс турнира в Монте Карло с категорична игра, а доброто му представяне продължава и през тази седмица в Барселона. По-късно през днешния ден представителят на Гърция предстои да излезе за своя 1/8-финалеп двубой в Barcelona Open, а там негов противник е не кой да е, ами първата ракета на България - Григор Димитров.

Преди началото на двубоя с Григор Циципас сподели как се чувства на корта и какви са очакванията му към срещата, а ето какви бяха точните му думи: "Готов съм за абсолютно всичко" - започна Циципас. "Условията в Барселона са трудни и не бих казал, че е приятно и предразполагащо за игра, некомфортно е, но се постарах да се адаптирам и се опитах да бъда възможно най-спокоен в първия си мач. Не знам какво ще стане срещу Григор Димитров, но независимо дали ще играя 1, 2 или 3 мача в един ден, единствено ме вълнуват победите.

Подкрепата на публиката със сигурност ме мотивира допълнително в първия двубой. Благодарен съм на феновете и се надявам днес отново да ме окуражават, защото се чувствам отлично на корта и смятам да продължа да показвам най-добрата си игра" - завършва Циципас.

Източник: ATP


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас преди двубоя с Григор: Готов съм за абсолютно всичко Диана Андреева
Теми:  
барселона | григор | григор димитров | димитров | стефанос циципас | тенис турнир в барселона | циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook