Циципас: Рубльов спечели с малкото оръжия, които има; очевидно е, че съм по-добър от него

от в 15:30 на 19.11.2022
Мирела Николова

Късно снощи Стефанос Циципас и Андрей Рубльов се изправиха един срещу друг в последния двубой от груповата фаза на Финалния Мастърс, като именно в този мач се решаваше кой ще бъде последният полуфиналист. В крайна сметка това бе руският представител, който успя да осъществи обрат и да си осигури дебют във финалната четворка в Торино. След края на срещата им гъркът бе далеч от спортсменско поведение спрямо своя опонент, заявявайки следното:

"Жалко е. Смятам, че аз съм по-добрият играч. Можех да направя повече днес. По-креативен съм от двама ни. Дори не е нужно да казвам това - мисля, че е доста очевидно. Днес той надделя с малкото оръжия, с които разполага. Успя да се възползва от тях и спечели. 

Целта ми от началото на годината беше да завърша годината в топ 3 на ранглистата. Не бях напълно убеден, че мога да я постигна заради контузията си в лакътя в края на предходния сезон. Въпреки това в началото на 2022-ра записах добри резултати и си помислих, че имам шанса наистина да го направя и да бъда отново сред най-добрите трима в света", коментира още Циципас.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас: Рубльов спечели с малкото оръжия, които има; очевидно е, че съм по-добър от него Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals turin | андрей рубльов | интервю | любопитно | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook