"Тук е 2 хиляди градуса": Пер разкъса екипа си и я метна към съдийския стол (видео)

от в 09:52 на 04.08.2022
Калоян Соколов

Беноа Пер изживява кошмарен сезон, като наскоро напусна топ 100 за първи път от 2015-та година насам. Французинът неведнъж сподели, че се бори с депресивни състояния и изпитва огромна доза несигурност, когато стъпва на корта. Пер признава как е намразил играта, която години наред е обичал и всичко това доведе до серия от 7 поредни загуби за него. Все пак световният номер 112 сложи край на въпросната негативна поредица, преодолявайки първия кръг във Вашингтон, но вчера нямаше никакви шансове по време на двубоя си срещу Холгер Руне и напусне надпреварата в столицата на САЩ.

Резултатът обаче далеч не беше най-интересното в конкретната среща, тъй като колоритният състезател отново беше във фаза да говори всевъзможни неща и по време на срещата заяви следното следното: "Този турнир е противен. За нищо не става. Топката лети с 250 километра на този корт. Невъзможно е да се играе. На всичкото отгоре е 2 хиляди градуса" - оплака се французинът.

В крайна сметка очевидно условията не са били никак по вкуса на Беноа и той отстъпи с 3:6 2:6, а ветеранът побърза да разкъса екипа си още по пътя си към мрежата, след което го запрати директно към съдийския стол и феновете на корта избухнаха в смях.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Тук е 2 хиляди градуса": Пер разкъса екипа си и я метна към съдийския стол (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | беноа пер | вашингтон | видео | любопитно | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook