Умишлен удар с дръжката на ракетата и спечелена точка: Само Бублик го може (видео)

от в 13:58 на 28.03.2022
Калоян Соколов

Александър Бублик определено разполага с нужния тенис репертоар да се намира значително по-високо от моментната си 33-та позиция, но това никога не е било фикс идея за него. Казахстанецът играе изцяло по своите правила и водещото за него е забавлението на корта, което го превръща в един от любимците на феновете. Често обаче състезателят страда от опитите си да бъде ненужно оригинален в някои твърде важни моменти, а това му коства успеха в немалък брой срещи.

Вчера 24-годишният състезател отново прояви шоуменската си страна в своя двубой от третия кръг на Мастърса в Маями срещу Каспър Рууд. Бублик беше напълно надигран от световния номер 8, но неговите изпълнения привлякоха зрителския интерес към мача и изглежда той беше напълно щастлив с това. Шампионът от Монпелие изпълни един от традиционните си сервиси между краката, което изненада сериозно скандинавеца и точката отиде в актива на по-нискоранкирания играч.

Впоследствие казахстанецът отиде дори още по-далеч, след като получи удобна топка за завършване със смач, само че предпочете да изпълни скъсен удар с дръжката на ракетата, чиято траектория се оказа трудна за противодействие от страна на норвежеца и шоуменът постигна успех в поредно разиграване, където изглеждаше наглед беше обречен.

Двамата състезатели пък проведоха много интересен разговор в края на мача, когато Бублик поздрави Рууд за победата и му пожела късмет напред в турнира, а Каспър го успокои с аргумента, че поне е реализирал няколко страхотни точки и отново ще бъде в полезрението на Tennis TV. Поставеният под номер 30 се съгласи с опонента си и добави как също така ще има чудесната възможност да се прибере у дома.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Умишлен удар с дръжката на ракетата и спечелена точка: Само Бублик го може (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hot shot | Tennis TV | александър бублик | видео | каспър рууд | любопитно | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook