В мач за историята: Андреев ще търси мястото си в основната схема на Ролан Гарос (програма)

от в 20:12 на 25.05.2023
Калоян Соколов

Адриан Андреев ще излезе утре в опит да се класира за първи път в своята кариера за основната схема на надпревара от Големия шлем. Ади записа невероятен дебют на Ролан Гарос, след като не загуби нито сет по пътя си към финалния кръг на квалификациите и се доближи на само една крачка разстояние от това да пренапише историята на българския мъжки тенис, защото досега никога не сме имали двама представители в "мейджър" надпревара.

За да се присъедини към Григор Димитров, то младата ни надежда ще трябва да преодолее съпротивата на аржентинеца Генаро Алберто Оливиери. Световният номер 227 има доста скромна визитка и никога досега не беше печелил мач в пресявките на турнир от Шлема, но определено клеят е неговата любима настилка и може да се похвали с 4 фючърс титли и една на ниво Чаланджър. 24-годишният тенисист е прекарал само една седмица в кариерата си в топ 200 и определено можем да кажем, че нито притежава по-голям опит, нито по-голяма класа спрямо Андреев и наглед изгледите за нова победа от страна на българина не са никак малки.

Двубоят между Оливиери и Андреев е поставен под номер две в програмата на корт номер 11 и вероятно ще започне малко след 13:30 часа българско време, а вие бихте могли да го наблюдавате на традиционните линкове в нашия сайт.

Програмата за корт номер 11 (започват не преди 12:00 часа)

1. Сара Бейлек - Викторя Хрунчаков

2. Адриан Андреев - Генаро Алберто Оливиери

3. Сторм Хънтър - Ашлин Крюгер

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В мач за историята: Андреев ще търси мястото си в основната схема на Ролан Гарос (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан андреев | бгтенис | григор димитров | програма | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook