В навечерието на ИУ: Григор ще се включи в благотворително тенис шоу заедно с Пинк

от в 16:10 на 03.03.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров съвсем скоро ще поеме към Калифорния, където ще вземе участие на Мастърса в Индиън Уелс, който ще се проведе между 8 и 19 март. Българинът нямаше никак добри традиции на въпросния турнир, но всичко се промени през изминалите два сезона, когато достигна до съответно полуфиналите и четвъртфиналите в състезанието, а първата ни ракета определено има за какво да се чувства уверен, че отново ще се представи на ниво, имайки предвид силното му начало през 2023-та.

Изглежда обаче, че ще видим Димитров в действие още по-рано от това, защото той е заявил участие в благотворителното шоу "Desert Smash", което ще се проведе на 7-ми март в град Ла Кинта. Това ще бъде 19-тото подред издание на демонстративното събитие, където традиционно световете на тениса и Холивуд се преплитат в едно.

Тази година събраните средства ще отидат за фондацията "Playing for Change", която управлява 17 музикални програми по целия свят и дава възможност за развитие в бранша на млади изпълнители, които тепърва правят първите си стъпки на сцената.

Традиционно събитието минава с участието на множество звезди, като тази година поп иконата Пинк ще бъде част от зрелището и ще видим как самата тя се справя с ракета в ръка. Програмата ще се състои от един мъжки и един женски двубой на сингъл, както и два сблъсъка на двойки, в които професионалисти ще обединят сили с популярни лица от други сфери.

Засега участие освен Григор са потвърдили още Каспър Рууд, Франсис Тиафо, Виктория Азаренка, Марта Костюк и Ришар Гаске.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В навечерието на ИУ: Григор ще се включи в благотворително тенис шоу заедно с Пинк Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook