В опит да достигне нов 1/2-финал в Ротердам: Григор излиза срещу непознат съперник (програма)

от в 10:28 на 16.02.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров продължава страхотното си представяне през настоящия сезон, като вчера записва своята 12-та победа от началото на 2024-та и вече е лидер по този показател в ATP Тура. Българинът продължава да е без загубен сет на надпреварата в Ротердам, като надви Лоренцо Сонего и Мартон Фучович без особени затруднения, а днес за пръв път ще премери сили с Александър Шевченко, който изненадващо отстрани третия поставен Холгер Руне.

Представителят на Казахстан се намира под номер 57 в световната ранглиста и направи големия си пробив в тениса през миналия сезон, когато влезе за пръв път в топ 100, спечели три Чаланджър титли и достигна до финала на ATP 250 състезанието в Мец. Именно закритите твърди кортове са любимата настилка на Шевченко, който е постигнал двете си топ 10 победи на точно такова покритие, надигравайки и Тейлър Фриц в последното издание на турнира в Базел.

Сблъсъкът между Димитров и Шевченко е поставен под номер едно в програмата на централния корт в Ротердам и ще започне малко след 14:00 часа, а вие отново бихте могли да го проследите в реално време, ако се обърнете към линковете на нашия сайт:

Програма за петъчния ден на 1/4-финалите в Ротердам (стартират не преди 14:00 часа)

1. Григор Димитров - Александър Шевченко

2. Андрей Рубльов - Алекс Де Минор

3. Талон Грийхспор - Емил Руусувуори (не преди 20:30 часа)

4. Яник Синер - Милош Раонич

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В опит да достигне нов 1/2-финал в Ротердам: Григор излиза срещу непознат съперник (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър шевченко | бгтенис | григор димитров | програма | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook