В шеговит разговор: Григор поиска Надал да му стане треньор (видео)

от в 13:40 на 23.06.2022
Мирела Николова

Григор Димитров и Рафаел Надал многократно са засвидетелствали приятелски отношения помежду си, като често двамата провеждат и съвместни тренировки. През вчерашния ден обаче нашето момче и 22-кратният шампион от Шлема проведоха 40-минутен разговор с феновете в онлайн платформата FanJolt. 

Двамата демонстрираха страхотно чувство за хумор, като в хода на разговора родният ни представител отправи предложение към Рафа да му стане треньор.

"Когато прекратиш кариерата си, например след 10 години, ще ти позвъня и ще поискам да ми помагаш на три клей турнира. Какво ще кажеш за това?", попита Григор, на което Матадора отговори шеговито, че услугите му ще излязат скъпо.

Впоследствие родният ни представител отправи нова оферта, предлагайки на испанеца да му плати за първите две надпревари, а помощта за третата да бъде безплатна.

"Разбира се, знаеш, че ще го направя", отговори Рафа. "Не знам дали ще мога да бъда от полза, но със сигурност ще дам всичко от себе си, за да помогна. Обаче, ако спечелиш титлата, ще направим голямо парти. Това е единственото изискване, което имам", завърши с усмивка шампионът от Аустрелиън Оупън и Ролан Гарос.

Най-добрият ни тенисист не пропусна да поздрави своя приятел за радостната новина, че ще става баща за първи път, при което световният №4 каза следното: "Разбира се, че съм развълнуван. Винаги съм смятал, че ще бъда родител след края на кариерата си, но сега чувството е дори още по-прекрасно". 

Двамата също така разговаряха за зимни спортове, като българинът сподели, че има голямо желание да кара ски и сноуборд, докато Рафа разкри, че никога не е играл хокей, нито пък сноуборд. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
В шеговит разговор: Григор поиска Надал да му стане треньор (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook