Вавринка към Руне при поздрава на мрежата: Спри да се държи като бебе на корта

от в 15:11 на 02.11.2022
Калоян Соколов

Холгер Руне е сред състезателите в най-добра моментна форма и самият Новак Джокович призна, че в негово лице вижда една от бъдещите звезди в спорта, но колкото и похвали да получава тийнейджъра за страхотните си резултати на корта, то поведението му е на другия полюс. Датчанинът трябваше да се справя със сериозна вълна от критики, след като преди няколко дни си позволи да наругае неколкократно един от най-уважаваните съдии в професионалния тенис, а именно Мохамед Лаяни.

Вчера пък Руне за пореден път срещна трудности с това да контролира своите емоции и непрекъснато влизаше в пререкания с главния арбитър по време на двубоя му от първия кръг на Мастърса в Париж срещу Стан Вавринка. Младокът беше официално предупреден за реакциите си, само че не си взе никаква бележка и постоянно си намираше виновник за своите грешки, а ритъмът на срещата често се накъсваше изключително много и това видимо дразнеше трикратния шампион от Шлема.

В крайна сметка младостта надви опита, тъй като скандинавецът демонстрира невероятно психическа устойчивост, спасявайки общо три сетбола в сблъсъка, но на мрежата го чакаше сериозна лекция от страна на неговия по-опитен колега. Вавринка стисна ръката на финалиста от София, ала не продължи с обичайните поздравления, а му каза да престане да се държи като бебе на корта и тези думи на ветерана видимо накараха световния номер 18 да се почувства неудобно, защото не последва никакъв ответен отговор.

>


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вавринка към Руне при поздрава на мрежата: Спри да се държи като бебе на корта Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | париж мастърс | Стан Вавринка | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook