ВИДЕО: Сълзи за Осака и Гоф на US Open

от в 03:34 на 02.09.2019
Мария Петрова

В изключително емоционален се превърна очакваният с огромен интерес сблъсък между Наоми Осака и Кори Гоф от третия кръг на US Open. Шампионката от миналата година и №1 в световната ранглиста стигна до успех с 6:3, 6:0 над 15-годишната тийнейджърка. След срещата обаче двете трогнаха с откровеното си поведение. Японката накара талантливата американка да остане заедно с нея на корта, за да дадат общо интервю. Това доведе до бурни аплодисменти от трибуните и сълзи от страна и на двете тенисистки.

"Тя плачеше, а спечели, аз плачех, всички плачеха. Не знам защо тя плачеше. Исках да напусна корта, защото не съм от този тип хора, които биха показали сълзите си пред хората. Не исках и фокусът да бъде върху мен. Тя ми каза, че е по-добре да плача пред публиката, отколкото сама под душа. Умоляваше ме да остана. Продължавах да отказвам, но накрая се съгласих, защото не знаех какво да направя.

"Беше невероятно, ще науча много от този мач Тя е №1 в света и вече знам какво е нужно, за да си на такова ниво. След мача Осака показа какво е значението на това да си истински спортист. Затова е човек, който на корта се отнася с теб като с най-големия си враг, а извън него е най-добрият ти приятел", сподели развълнуваната Гоф.


Виж още:

Наоми Осака с бърз урок за Кори Гоф, ясни са осминафиналите (видео)



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
ВИДЕО: Сълзи за Осака и Гоф на US Open Мария Петрова
Теми:  
кори гоф | наоми осака | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook