ВИДЕО: В Лос Кабос специално приветстваха Григор Димитров

от в 02:41 на 11.04.2019
Георги Христов

Чрез специално видео организаторите на турнира Abierto Mexicano de Tenis в Лос Кабос използваха социалните мрежи, за да приветстват една от големите звезди, които са успели да ангажират за тази година - Григор Димитров. Надпреварата в Мексико ще се проведе между 29 юли и 3 август на твърди кортове.

Състезанието води началото си от 2016 година и през миналия сезон бе определено като третото най-добро от категорията АТР 250.

Организаторите дадоха и подробности за надпреварата чрез официалния си сайт. За момента те са осигурили двама тенисисти от топ 30 - Диего Шварцман и Димитров.

"Добрите коментари, които играчите споделят помежду си за Лос Кабос ни поставя в позиция повече състезатели да ни включат в календарите си. Получихме признание като третия най-добър турнир от категорията АТР 250 за 2018 година.

"Дел Потро е впечатлен от Лос Кабос и искаше да се завърне, но при него здравето е преди всичко. За съжаление Хуан е контузен, но вратите винаги са отворени за него. Сега имаме четири топ имена, но феновете могат да очакват още. Много сме щастливи да имаме играчи като Шварцман и Димитров.

"Предишните три издания градираха в успешна насока и турнирът е признат не само на местно, но и на международно ниво. През 2018 достигнахме аудитория от 2,7 милиона зрители. 25 часа предавания по ESPN, 407 часа по света и присъствие на 63 пазара. Тези цифри ни дават основание да очакваме добри резултати и през 2019," заяви директорът на състезанието Хосе Антонио Фернандес.

През 2018 година шампион стана Фабио Фонини, който изненадващо надигра Хуан Мартин дел Потро. Сега италианецът отново е заявил участие и ще защитава трофея си, а сред потвърдилите е и Фелисиано Лопес.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Abierto de Tenis Los Cabos (@abiertoloscabos) на


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
ВИДЕО: В Лос Кабос специално приветстваха Григор Димитров Георги Христов
Теми:  
григор димитров | лос кабос | тенис | тенис бг | тенис бг новини | тенис новини | тенис турнир в лос кабос

Коментари





Следвайте ни в Facebook