Вики Томова потегли с категорична победа на силния турнир в Дубай!

от в 12:30 на 06.03.2021
Калоян Соколов

Виктория Томова започна участието си в пресявките на силната WTA 1000 надпревара в Дубай по категоричен начин, надигравайки рускинята Ангелина Габуева с 6:3 6:2. Българката имаше превес в абсолютно всички компоненти на играта и заслужено продължава към следващия кръг, където ще играе за влизане в основната схема срещу Катерина Заватска или Лаура Йоана Паар.

Вики имаше труден старт и бе изправена на ръба от това да изостане с 1:3, но тя бързо навлезе в достатъчно добър ритъм, показвайки по-високата си класа спрямо участващата с "уайлдкард" ветеранка. Томова печелеше болшинството продължителни размени в срещата, а нейната опонентка нямаше никакви особени аргументи и спечели само още един гейм до края на откриващата част.

Надмощието на втората ни ракета стана още по-сериозно в следващия сет, където тя на бърза ръка поведе с 3:0 и дори имаше възможност да осъществи втори пробив, но рускинята измъкна подаването си, за да намали своето изоставане. Българката обаче продължи да настоява, което не остана невъзнаградено и тя затвори мача с нулев брейк за малко повече от 80 минути прекарано време на корта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вики Томова потегли с категорична победа на силния турнир в Дубай! Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | виктория томова | дубай

Коментари





Следвайте ни в Facebook