Виктория Томова допусна поражение на старта в Румъния

от в 12:32 на 03.08.2021
Владислав Риждов

Виктория Томова напусна рано надпреварата в Клуж, след като загуби в последователни сетове от Михаела Бузарнеску - 2:6 3:6. Поставената под номер 7 в схемата не успя да се противопостави на домакинската представителка и регистрира шестото си поредно поражение.

Двубоят не започна никак добре за родната ни представителка. Томова не съумя да намери обичайния си ритъм и Бузарнеску бе тази, която контролираше изцяло събитията на корта. Румънксата състезателка стартира с категорична преднина от 5:0, като загуби само четири точки на собствен сервис. Вики все пак успя на избегне нулата на таблото, печелейки два поредни гейма и дори имаше шанс да се доближи още повече до съперничката си, но инкасира нов пробив и така първата част отиде в полза на световната номер 170.

Втория сет стартира с пробив от страна на Бузарнеску, но Вики демонстрира борбеност в следващите няколко гейма и изравни за 3:3. Впоследствие румънката, която успя да достигне до втория кръг на Игрите в Токио, бе по-добрата на корта. Бившата номер 20 в ранглистата спечели на сметката си категорично следващите три гейма от сета и се поздрави крайния успех в срещата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Виктория Томова допусна поражение на старта в Румъния Владислав Риждов
Теми:  
wta | бг тенис | виктория томова | Михаела Бузарнеску | тенис турнир в клуж

Коментари





Следвайте ни в Facebook