Виландер с мрачна прогноза: Никога повече няма да видим Осака да печели Шлем

от в 18:42 на 22.01.2022
Мирела Николова

Миналата година бе трудна за Наоми Осака, която след титлата си на Аустрелиън Оупън не може да се похвали с нещо значимо. Тя реши да прекрати сезона си след Откритото първенство на САЩ, тъй като медийното внимание оказвало вреда върху менталното ѝ здраве, и макар да изглеждаше, че японката е готова да се завърне на победния път през настоящия сезон, то ранното поражение в трети кръг от Аманда Анисимова вчера заличи надеждите на феновете ѝ за добро представяне в Мелбърн.

И докато почитателите на азиатката се надяват, че тя ще успее да намери изход от дупката, в която е попаднала, то бившият №1 и седемкратен шампион от Шлема Матс Виландер е на мнение, че никога повече няма да видим Осака сред претендентките за големите трофеи:

"Не мисля, че някога отново ще видим онази Наоми Осака, която печелеше големи титли. Склонен съм да твърдя, че тя никога повече няма да триумфира на турнир от Шлема. Ще ѝ бъде наистина трудно оттук насетне. Мисля, че трябва да я оставим настрана за малко, за да ѝ помогнем да се справи с всичко това. Тя просто трябва да забрави случилото се и да погледне напред", обясни шведът за Eurospport.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Виландер с мрачна прогноза: Никога повече няма да видим Осака да печели Шлем Мирела Николова
Теми:  
wta | Аустрелиън Оупън 2022 | интервю | любопитно | матс виландер | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook