Виртуоз във въздуха: Григор отново изуми с изпълнение, но този път не с ракета (видео)

от в 22:54 на 21.03.2023
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров неведнъж е впечатлявал със своите качества с ракета в ръка и негови изпълнения често вдигат публиката на крака и оглавяват класациите за най-добър удар в дадена надпревара. Днес нашият сънародник за пореден път затвърди репутацията си на шоумен, след като прикова погледите по време на своя тренировка, улавяйки топка с шапката си.

През днешния ден родният ни представител проведе тренировъчно занимание заедно със Стефанос Циципас под погледа на един от двамата си треньори - Джейми Делгадо. При един от ударите си гъркът изпрати топката високо и Гришо незабавно съзря възможност да предостави малко шоу за публиката. Световният №27 направи няколко крачки назад и успя да спре топката в шапката си, с което си спечели аплаузите както на зрителите, така и на финалиста от тазгодишния Аустрелиън Оупън, който специално привика българина на мрежата, за да го поздрави.

Припомняме, че участието на Димитров на първия за годината турнир от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс не премина според очакванията, след като най-добрият ни тенисист получи контузия на старта в Калифорния и бе принуден да се откаже още в първия си двубой. По всичко изглежда обаче, че тези проблеми от физическо естество са отшумели и няма да попречат на хасковлията да се включи в предстоящия турнир в Маями, където първият му съперник ще бъде определен от срещата между Фабио Фонини и Констант Лестиен.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Виртуоз във въздуха: Григор отново изуми с изпълнение, но този път не с ракета (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook