Вожняцки с втора победа от Уимбълдън насам, Квитова също с успех в Ухан

от в 15:42 на 25.09.2018
Георги Христов

Петра Квитова се класира за третия кръг на турнира по тенис в Ухан (Китай) с награден фонд 2.746 милиона долара. Чехкинята надигра сръбкинята Александра Крунич с 6:3, 6:4 за час и 19 минути игра.

В следващия кръг Квитова ще срещне рускинята Анастасия Павлюченкова, която надигра в два сета 12-а в схемата холандка Кики Бертенс с 6:4, 6:2 за малко повече от час игра.

Втората в схемата Каролина Вожняцки се класира за третия кръг на турнир на WTA за първи път от юни месец насам. Датчанката се справи с шведската квалификантка Ребека Петерсон с 6:4, 6:1. Вожняцки направи едва девет непредизвикани грешки срещу 36 за Петерсон. Вожняцки отпадна рано в последните й пет участия на турнири. За последно тя достигна трети кръг на турнира в Ийстбърн, където след това спечели титлата.

В следващия кръг датчанката ще срещне олимпийската шампионка Моника Пуиг от Пуерто Рико, която се наложи над Алиаксандра Саснович с 6:2, 6:2.

Ангелик Кербер победи Мадисън Кийс с 6:0, 4:1 и отказване на американката поради контузия в коляното. В следващия кръг Кийс ще срещне миналогодишната финалистка Ашли Барти.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вожняцки с втора победа от Уимбълдън насам, Квитова също с успех в Ухан Георги Христов
Теми:  
каролина вожняцки | петра квитова | тенис | тенис турнир в ухан

Коментари





Следвайте ни в Facebook