Вожняцки: Ще спра с тениса след Australian Open без капка съжаление

от в 07:47 на 19.01.2020
Калоян Пламенов

Каролина Вожняцки сподели очакванията си ден преди последния турнир в своята кариера. След като отпадне от Откритото първенство на Австралия датчанката официално ще прекрати тенис кариерата си, както вече е ясно още от миналата година.

"Приключвам кариерата си без грам съжаление, тъй като през всичките тези години работих много усилено. Дадох всичко от себе си, за да постигна такива резултати. Успях да постигна наистина много и чувствам, че съм изпълнила мечтите си", коментира тя.

"Искам обаче други предизвикателства, да сменя професията. Разбрах, че кариерата на един спортист е много кратка. Сега ще имам много време да се занимавам с други и различни неща, но разбира се ще се стремя да бъда близо и до самия тенис като фен".

Тя не пропусна да коментира и какво мисли за завръщането на Ким Клайстерс в тура и дали според нея белгийката може да спечели турнир от "Шлема".

"Ще и бъде невероятно трудно да грабне титла от "Шлема", но и пожелавам успех. Лично според мен няма шанс това да се случи", каза тя.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Вожняцки: Ще спра с тениса след Australian Open без капка съжаление Калоян Пламенов
Теми:  
каролина вожняцки | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook