Време е за финалния сблъсък в Монте Карло: Руне и Рубльов определят съдбата на трофея (програма)

от в 11:20 на 16.04.2023
Калоян Соколов

В днешния празничен ден ни предстои да разберем кой ще е новият шампион в Монте Карло. Финалният сблъсък противопоставя Андрей Рубльов на Холгер Руне, като досега руснакът никога не е печелил Мастърс титла, а Руне има един подобен трофей, след като през миналия сезон вдигна купата в Париж, надигравайки Новак Джокович в решителния сблъсък за отличието.

 Досега Рубльов и Руне са си разменили по една победа в тяхното съперничество, но определено датчанинът ще бъде с по-голяма мотивация да вземе реванш за поражението, което световният номер 6 му нанесе на 1/8-финалите в Мелбърн, когато тийнейджърът водеше с 5:0 точки в тайбрека на решителния сет, но не издържа на напрежението и в крайна сметка отпадна от турнира.

Букмейкърите определят скандинавецът за сериозен фаворит, предлагайки ставка от 1.50 за негов успех, а победата на Рубльов се оценява на 2.50, което е напълно нормално с оглед на това, че младокът вече отстрани Даниил Медведев и Яник Синер по пътя си към финала, а петият поставен на два пъти трябваше да наваксва сет пасив и на практика нямаше особено лесен мач досега.

Битката за титлата ще започне днес от 15:30 часа, като вие ще имате възможност да я проследите в реално време, ако се възползвате от нашите обичайни линкове на сайта.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Време е за финалния сблъсък в Монте Карло: Руне и Рубльов определят съдбата на трофея (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | монте карло | програма | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook