Време за финал: Кой ще е новият шампион на Мастърса в Монреал (програма)

от в 11:45 на 14.08.2022
Калоян Соколов

През днешния ден ни предстои да разберем кой ще е новият шампион на Мастърса в Монреал, е едва ли някой би могъл да се нагърби с прогнози, имайки предвид изключително многото изненади в хода на турнира. Финалният двубой ще противопостави световния номер 10 Хуберт Хуркач на непоставения Пабло Кареньо Буста. Полякът досега през кариерата си има един спечелен трофей на това ниво, триумфирайки в Маями през 2021-ва година, когато се намираше на 37-ма позиция в ранглистата и се превърна в най-нискокласирания Мастърс шампион от 2005-та насам.

Испанецът пък никога досега дори не беше достига финал на състезание от сериите Мастърс и няма да е пресилено, ако кажем, че вероятно ще изиграе най-важния мач досега в своята кариера. Не би трябвало обаче Кареньо Буста да покаже някакви особени признаци на нервност, защото е достатъчно опитен състезател и притежава богата тенис визитка.

Досега играчите са се срещали два пъти помежду си, като първо ибериецът триумфира в двубоя им на турнира в Синсинати, а впоследствие Хуркач взема реванш при техния сблъсък за титлата в Метц. Прави впечатление, че отминалите срещи са били също на твърда настилка и всички тези обстоятелства правят почти невъзможно определянето на фаворит, така че бъдете пред мониторите в 23:00 часа и се възползвайте от нашите линкове, за да проследите срещата на живо.

Програма за последния ден на Мастърса в Монреал

централен корт (стартират не преди 23:00 часа)

1. Хуберт Хуркач - Пабло Кареньо Буста

2. Уесли Кулхоф / Нийл Скупски - Даниел Еванс / Джон Пиърс

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Време за финал: Кой ще е новият шампион на Мастърса в Монреал (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | монреал | пабло кареньо буста | програма | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook