Връзка между поколенията: Андреев проведе тренировка с детето чудо Тео Давидов

от в 14:38 на 13.12.2021
Диана Андреева

Докато Димитър Кузманов и Григор Димитров са в Монте Карло, за да се подготвят за предстоящия сезон, Адриан Андреев се намира в САЩ. Третата ракета на страната ни също усилено тренира, с цел да бъде напълно готов за 2022-а и да продължава уверения си възход в ATP ранглистата.

През вчерашния неделен ден Ади проведе сънместна тренировка с един от най-обещаващите млади таланти на страната ни, който само преди една седмица се превърна в шмапион на един от значимите турнири при младежите до 12 годишна възраст Eddie Herr International. Става въпрос за Тео Давидов, който е повече от необичаен и атрактивен играч, защото неговият стил на игра не включва бекхенд в разиграванията, ами два форхенда. Откъс от разиграванията между 10-годишният Тео и Адриан Андреев бе споделено в Ютюб, а ето и самия запис:

Талантливият Тео Давидов се превърна в звезда в интернет пространството през месец април 2021. Това, което прикова вниманието на зрителите, бе фактът, че Давидов си служи еднакво добре и с двете ръце. Момчето, родено в Денвър, но с български корени, е смятано за един от обещаващите таланти, а бъдещето тепърва е пред него.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Връзка между поколенията: Андреев проведе тренировка с детето чудо Тео Давидов Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | Български тенис | тео давидов

Коментари





Следвайте ни в Facebook