Все по-близо до Торино: Яник Синер с нова впечатляваща победа на сметката си

от в 20:38 на 28.10.2021
Диана Андреева

Всяка победа на сметката на Яник Синер го доближават все повече до участие в Nitto ATP Finals. Италианецът е сред фаворитите за заемането на последните две позиции в надпреварата. Днес Синер се поздрави с нова впечатляваща победа и записа шести пореден успех на сметката си. Жертва на вдъхновения младок стана представителят на домакините Денис Новак, който отстъпи с 6:4 6:2 и напусна Erste Bank Open 2021.

Мачът стартира равностойно, като началните минути бяха лишени от интрига. Паритетът в резултата се запази до 3:3, преди устремно Синер да поведе с пробив преднина. Италианецът продължи да бъде на необходимото ниво и опази аванса си до края на сета, с което успя да запише сета на сметката си.

Началните геймове изиграха решаващата роля за съдбата на втория сет, тъй като Синер си осигури комфортна преднина от 4:0, като през откриващите минути на частта демонстрира не само впечатляваща игра, но и завидна психика, защото заличи общо четири брейк шанса. От там насетне 20-годишният състезател не позволи на съперничката си да получи шанс за връщане на допуснатия пробив, записвайки победата именно срещу своето име.


Ето как да гледаме тенис мачове безплатно

Оцени тази статия:
Все по-близо до Торино: Яник Синер с нова впечатляваща победа на сметката си Диана Андреева
Теми:  
денис новак | синер | тенис турнир във виена | яник синер

Коментари

Следвайте ни в Facebook