Забавната страна на АО днес: Скъсана гривна и закачка на Кирьос с дамите в публиката

от в 17:23 на 29.01.2022
Мирела Николова

Днешният ден на Аустрелиън Оупън несъмнено ще остане в историята на австралийския тенис, тъй като Ашли Барти прекъсна 44-годишната суша и вдигна трофея при дамите, а непосредствено след това други двама местни представители - Ник Кирьос и Танаси Кокинакис, триумфираха в изцяло австралийски финал. Положителните емоции днес бяха в изобилие, а забавните ситуации също не отсъстваха.

По време на финалния сблъсък при жените станахме свидетели на любопитен момент, в който при изпълнение на форхенд Колинс изгуби своята "късметлийска" гривна, която просто се откъсна от ръката ѝ и впоследствие така и не бе намерена. Това предизвика реакция от страна на близка приятелка на американката - Дария Савил, която разкри в профила си в Twitter, че загубеното бижу е дело на луксозната марка Cartier, като според някои източници гривната е била на стойност от около 40 хиляди долара.

Веднага след церемонията по награждаването дойде ред на корта да излязат Ник Кирьос и Танаси Кокинакис в битка за титлата в Мелбърн, като в крайна сметка двамата шоумени успяха да докарат нещата до успешен за себе си завършек и надделяха над сънародниците си Матю Ебдън и Марк Пърсел. В интервюто си след триумфа Ник за пореден път демонстрира своето чувство за хумор, обръщайки се към публиката с думите: "Момичета, Танаси ще бъде навън цяла нощ. Възползвайте се!", добавяйки впоследствие: "Добре, ще спра дотук, малко прекалих".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Забавната страна на АО днес: Скъсана гривна и закачка на Кирьос с дамите в публиката Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | Аустрелиън Оупън 2022 | Даниел Колинс | любопитно | Ник Кирьос | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook