Заформя се любопитно партньорство: Макенроу предложи услугите си на Синер

от в 17:54 на 22.01.2022
Диана Андреева

Яник Синер е сред най-проспериращите млади таланти през последните месеци, като резултатите му са отличен атестат за това. През сезон 2021 той дебютира в Топ 10, а с всеки следващ свой мач италианският състезател прави все по-сериозна заявка за бъдещето и затвърждава очакванията, че ще жъне големи успехи в най-скоро време. 

В момента Синер се състезава на Australian Open и тази сутрин си осигури място сред осминафиналистите на надпреварата. Очакванията към Яник са големи за представянето му в надпреварата от Големия шлем, но това не е единствената тема, която вълнува феновете на младока. В скорошно интервю италианецът загатна, че планира да наеме нов специалист в щаба си, но не разкри името му.

Това предизвика сериозен отзвук в тенис света, а предположенията на специлаистите поеха в различни посоки. Най-споменаваното име обаче е това на Джон Макенроу - 7-кратният шампион от Шлема, който пък побърза да отговори на вълнато от въпроси и да даде повечи светлина около случващото се, независимо че така и не даде конкретен отговор по темата:

"На разположение съм да помогна на Яник Синер да стане велик играч, макар да съм убеден, че той е способен да го постигне и без мен. Неведнъж съм споменавал на Рикардо Пиати, че ако се нуждае от моята помощ за развитието на Яник, ще бъда много щастлив да се включа в екипа му." - сподели Макенроу. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Заформя се любопитно партньорство: Макенроу предложи услугите си на Синер Диана Андреева
Теми:  
джон макенроу | рикардо пиати | синер | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook