Защо синът на Джокович пита за Григор? Българинът отговаря на въпросите на другите играчи (видео)

от в 18:33 на 17.04.2024
Калоян Соколов

"Защо мен? Кой го реши? Аз съм толкова обикновен човек" - така реагира Григор Димитров, когато разбра, че от ATP са решили да направят видео, в което останалите тенисисти му задават въпроси. Този експеримент се оказа изключително забавен и можехме да разберем от първо лице какво е да си в обувките на Григор, как е бил откраднат неговия часовник през миналата година и защо първата ни ракета е тема на обсъждане в дома на Новак Джокович, а ето и какви бяха въпросите на играчите към световния номер 10:

Феликс Оже-Алиасим: Привет, Григор! Това съм аз, Феликс. Понякога тренираме заедно в Монако и знам, че обичаш през уикендите да отскачаш до Милано. Кога ще ме заведеш там и ще ме разведеш? Трябва да знам какво е хубаво там.

- Сега щом знам, че си отворен към това, то ще се радвам да те взема със себе си, човече. Ще ти покажа тайните на живота през уикенда. Ще караме бързи коли, ще се насладим на хубава храна, малко шопинг, ще попием от атмосферата и е време да се връщаме на корта, приятелю. Ще го уредим. 

Новак Джокович: Григор, знам че си голям фен на гривните Van Cleef. Колко имаш? Между другото, моят син ме попита дали може да носи такава гривна, но му казах, че това няма как да се случи на 9-годишна възраст. Той обаче ме попита защо ти тогава ги носиш и разбра, че може да бъдат и мъжки аксесоар. Просто имай предвид, че вече се говори за теб вкъщи, така че ти благодаря, или пък не ти благодаря.

- Новак, повече, отколкото можеш да сложиш на китката си, човече. Голям фен съм на тази марка. Не съм сигурен дали можеш да понесеш толкова блясък, но можем да опитаме.

Танаси Кокинакис: Здрасти, Григор! Исках да попитам колко дубъла и снимки отне, за да подберете най-добрите за фотосесията ти на бельо с Lacoste?

- Благодаря ти за въпроса, Коки! Ще бъда честен с теб и ще ти кажа, че отне цял ден снимки и трябваше да бъде само по бельо в продължение на 9 часа. Имаше някои много неудобни неща, които трябваше да нося по време на снимките, но не се чувствам комфортно да споделя в момента.

Томи Пол: Искам Григор да ми разкаже как е бил откраднат часовника му. Знам, че е неприятна тема, но чувствам, че хората трябва да знаят.

- Томи, благодаря, че ми напомни този болезнен момент за мен. Накратко се случи следното - карах кола и изведнъж мотоциклетист се приближи до мен и счупи едно от страничните ми огледала. Аз се опитах да го оправя, но тогава отзад се появи още един човек и ме хвана за ръката. Опитах да се съпротивлявам и държах часовника в ръката си, но той го преряза с нещо много остро и го отмъкна. Хубавото е, че нищо не се случи с ръката ми. Надявам се този отговор да те удоволетворява.

Александър Бублик: Григор, винаги съм искал да те питам как миришеш толкова добре на корта. Играли сме цели 6 пъти и винаги ухаеш перфектно. Сподели ми тайната си, защото имам чувството, че сме излезли на вечеря.

- Алекс, щом двамата сме на корта, считай го за среща. Радвам се, че мириша добре. Това е наистина важно. Мисля, че почти винаги сме играли рано през деня и това определено помага. Използвам много различни парфюми, така че можеш да ме попиташ следващия път в съблекалнята и ще ти покажа.

Хуберт Хуркач: Григор, искам да попитам какво е човек да бъде в твоите обувки? Как да постигнем това ниво на живот?

- Съжалявам, но винаги се разсмивам, когато видя Хуби. Хуби, заедно сме почти всеки ден и ти показвам този начин на живот отблизо и какво ти трябва, за да го живееш. Гордея се с теб, че си оставил брадата да расте, както те посъветвах. Колите също са много важни, а ти се справяш чудесно по този параграф. Освен това си страхотен тенисист, което е основното. Трябва да излизаш малко повече с мен и ще постигнеш много неща. Заедно можем да нанесем много щети. Изцяло съм твой, Хуби.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Защо синът на Джокович пита за Григор? Българинът отговаря на въпросите на другите играчи (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър бублик | григор димитров | интервюта | любопитно | новак джокович | танаси кокинакис | томи пол | феликс оже-алиасим | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook