Затворът на Борис Бекер: Мизерия и постоянни побоища

от в 12:24 на 02.05.2022
Калоян Соколов

 Легендарният тенисист Борис Бекер бе осъден на две години и половина затвор в петък, а веднага след това бе преместен в скандално известния затвор Уандсуърт, където ще излежи половината от тази присъда. По ирония на съдбата сградата се намира само на няколко мили от Централния корт на Уимбълдън, където Бекер печели титлата през 1985, 1986 и 1989 година. Интересното е, че в съседство на затвора има и тенис клуб.

Шесткратния победител в турнири от Големия шлем бе поставен под пълна изолация в петък, но през следващата седмица ще бъде пуснат на общо основание с другите затворници, като се очаква да прекара точно година и три месеца зад решетките. Уандсуърт има богата история, бидейки построен преди цели 170 години и се слави с много лоша репутация. Затворът е мръсен, а плъховете са често срещани. В килиите се намират над 1300 затворници, а някои от прегрешилите са заключени в тях по 22 часа в денонощието.

Мястото е известно с постоянните конфликти между осъдените, които често прерастват в юмручни свади и миналата година охраната е трябвало да се намесва точно в 1295 случая или средно по 4 пъти на ден. Припомняме ви, че бившия номер едно е в това положение, защото се опита да укрие имущество и кредит, които са на стойност от 2.5 милиона паунда.

Източник: dsport

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Затворът на Борис Бекер: Мизерия и постоянни побоища Калоян Соколов
Теми:  
atp | борис бекер | затвор | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook