Здрав и обратно на корта: Григор Димитров поднови тренировки!

от в 20:27 на 09.02.2022
Диана Андреева

COVID-19 осуети плановете на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Хасковлията имаше намерения да изиграе своя първи двубой след края на австралийското турне в Далас, но дни преди началото на турнира даде положителна проба за коронавирус. Григор трябваше да прекара известно време под карантина в хотелска стая, но изглежда, че вече е здрав и се чувства добре, защото е подноволи тренировките си на тенис корта.

Макар да прие специална покана от организаторите на турнира в Делрей Бийч и да запланува участие в ATP 250 надпревара още през идната седмица, Димитров все пак се прибра обратно в дома си в Монте Карло. Изглежда, че Григор ще прекара няколко дни в Монако, преди отново да се отправи към САЩ, като през това време ще се отдаде на подготовка, за да се представи по подобаващ начин в предстоящите събития от АТР календара.

Снимки от днешната тренировка на най-добрия ни състезател в Монако бяха публикувани от самия него по-рано днес. Кадрите привлякоха вниманието на неговите последователи в Instagram, включително и на Ализе Лим - бивша състезателка при дамите и добра приятелка на Гришо. Публикацията на Димитров е озаглавена "Навън, за да...", а пък коментарът на Лим гласи - "Иска ми се и аз да изглеждах толкова грациозно, докато играя тенис". 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Здрав и обратно на корта: Григор Димитров поднови тренировки! Диана Андреева
Теми:  
григор | григор димитров | делрей бийч | димитров | тенис турнир в Далас

Коментари





Следвайте ни в Facebook