Живот като рок звезда след тениса: Федерер бе на една сцена с Coldplay в Цюрих (видео)

от в 01:24 на 03.07.2023
Мирела Николова

Роджър Федерер сложи край на знаменитата си кариера през септември миналата година, но по всичко изглежда, че швейцарецът успява да извлече всички възможни позитиви от живота си след тениса. През вчерашния ден носителят на 20 титли от Големия шлем използва свободното си време, за да посети концерта в Цюрих на британската алтърнатив рок група Coldplay, на която Маестрото е голям почитател. 

Публиката имаше възможността да се наслади на приятна изненада с участие на легендарния тенисист, тъй като преди изпълнението на песента "Don't Panic" вокалът на групата Крис Мартин специално покани Маестрото на сцената, заявявайки как всъщност Маестрото е оригинален член на групата. Бившият №1 в света бурно аплодиран от присъстващите зрители при появата си, след което взе участие и в самото изпълнение на песента, свирейки на малък ударен инструмент, а ние се надяваме, че Григор Димитров и Томи Хаас някак ще съумеят да му простят това "предателство" към тяхното трио - "One Handed Backhand Boys".

Припомняме, че преди няколко месеца се спекулираше, че Федерер води преговори с ВВC да влезе в ролята на коментатор на стартиращия днес Уимбълдън, но дали осемкратният шампион ще се завърне на най-стария тенис турнир, макар и в различна от досега познатата ни роля, предстои да разберем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Живот като рок звезда след тениса: Федерер бе на една сцена с Coldplay в Цюрих (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | coldplay | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook