Жребият в Дубай: Мугуруса срещу Свитолина на старта, Клайстерс се завръща

от в 11:56 на 15.02.2020
Калоян Пламенов

Жребият за силния женски турнир в Дубай бе изтеглен, а надпреварата ще бъде по-специална заради завръщането на бившата тенис звезда Ким Клайстерс.

След някологодишно отсъствие белгийката ще ознаменува завръщането си на дубайска земя и в първия кръг ще спори срещу шестата поставена в основната схема нидерландка Кики Бертенс, която като цяло се намира в чудесна форма през последните месеци.

Лидерка в основната схема при поставените е Симона Халеп, която ще почива на старта, а във втория кръг ще срещне Онс Джабер или Алисън Риск.

Втората при поставените и лидерка в долната половина на схемата е Каролина Плишкова, която също ще почива на старта и във втория кръг ще се изправи срещу квалификантка.

Третата поставена Елина Свитолина обаче изтегли "късата клечка" при жребия и в първия си мач ще се изправи срещу финалистката от Откритото първенство на Австралия Гарбине Мугуруса.

Шампионката от последното издание на турнира и четвърта при поставените Белинда Бенчич от своя страна ще започне срещу рускинята Анастасия Павлюченкова.

Победителката от Откритото първенство на Австралия София Кенин е пета при поставените и ще стартира срещу Елена Рибакина.

Турнирът започва от понеделник и ще продължи до края на идната седмица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Дубай: Мугуруса срещу Свитолина на старта, Клайстерс се завръща Калоян Пламенов
Теми:  
ким клайстерс | тенис турнир в дубай - жени

Коментари





Следвайте ни в Facebook