Жребият в Щутгарт е ясен: Зверев изглежда фаворит за трофея, Раонич се завръща

от в 11:25 на 09.06.2019
Калоян Пламенов

Турнирът от ATP 250 в Щутгарт на трева започва утре, а надпреварата ще има нов шампион. Настоящият носител на трофея Роджър Федерер няма да участва, а освен това Стан Вавринка също отказа участие. 

Все пак обаче турнирът ще има своята голяма звезда в лицето на Александър Зверев, който получи специална покана и е първи при поставените в основната схема, като германецът ще стартира от втория кръг срещу Джон Милман или квалификант.

Лидер в долната половина на схемата и втори при поставените е Карен Хачанов, който започва също от втория кръг срещу Ник Кириос или Матео Беретини, като определено руснакът ще има при всички положения много тежка задача пред себе си.

Третият поставен Данил Медведев ще срещне във втория кръг Лука Пуй или квалификант, а четвъртият при поставените Николоз Басилашвили също има тежък тест като за първи кръг - Мартон Фучович или Хауме Мунар, като по всяка вероятност ще се изправи срещу първия.

Милош Раонич се завръща в тура за този турнир, след като пропусна последните месеци. Той ще започне също от втория кръг и може да срещне Жо-Вилфред Цонга, който от своя страна стартира срещу Миша Зверев.

Турнирът ще продължи през цялата следваща седмица, а наградният фонд е малко над 754 хиляди евро. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Щутгарт е ясен: Зверев изглежда фаворит за трофея, Раонич се завръща Калоян Пламенов
Теми:  
тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в щутгарт

Коментари





Следвайте ни в Facebook