Жребият в Щутгарт: Циципас оглавява схемата, Беретини и Кирьос се завръщат в игра

от в 15:52 на 05.06.2022
Мирела Николова

По-малко от ден ни дели от началото на сезона на трева, което ще бъде поставено с АТР 250 надпреварите в Хертогенбош и Щутгарт. През тази година турнирът в германския град вече има нов спонсор и носи името BOSS Open, но схемата му отново е изпълнена с имената на мнозина топ тенисисти, затова нека сега да разгледаме в детайли какво отреди изтегленият жребий.

Схемата се оглавява от световния №4 Стефанос Циципас, който почива на старта и ще открие участието си с двубой Максим Креси или играч, тръгнал от квалификациите. В близост до гърка се намират още Александър Бублик и Анди Мъри, които във втория етап може да оформят третия сблъсък помежду си от началото на сезона.

Хуберт Хуркач предвожда втората четвъртина на схемата, където попадна и Ник Кирьос. Австралиецът ще изиграе първия си мач от над два месеца насам срещу Иржи Лехечка, а при евентуален успех му предстои да премери сили с победителя от срещата между петия поставен Николоз Басилашвили и младия италианец Лоренцо Музети.

Водач в долната половина на схемата е завръщащият се след контузия Матео Беретини. В края на март той претърпя операция на дясната си ръка и сега предстои да го видим обратно на корта срещу Жоао Соуса или квалификант. Ако успее да достигне до полуфиналите, то за шампиона от 2019-а предстои двубой срещу четвъртия поставен Денис Шаповалов, който започва срещу победителя от германския сблъсък между Оскар Оте и Даниел Алтмайер.

Пълният жребий за надпреварата:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Щутгарт: Циципас оглавява схемата, Беретини и Кирьос се завръщат в игра Мирела Николова
Теми:  
atp | жребий | матео беретини | Ник Кирьос | стефанос циципас | щутгарт

Коментари





Следвайте ни в Facebook