Жребият за Буенос Айрес бе изтеглен, Тийм ще защитава титлата си

от в 12:29 на 10.02.2019
Калоян Пламенов

Жребият за турнира от ATP 250 в Буенос Айрес бе изтеглен, а шампионът Доминик Тийм, който е поставен като лидер в основната схема, ще започне участието си от втория кръг срещу германеца Максимилиан Мартерер или квалификант. Той може да срещне Жоао Соуса на 1/4-финалите, както и Диего Шварцман на 1/2-финалите на турнира.

Втори при поставените е Фабио Фонини, който е в долната част на схемата и ще стартира също от втория кръг срещу Федерико Делбонис или Хауме Мунар, като определено италианецът ще има доста тежък противник на старта, тъй като и двамата са добри клей играчи. 

Трети е Марко Чекинато, който ще започне от втория кръг срещу чилиеца Кристиан Гарин или участващия със специална покана Феликс Оже-Алиасим. Диего Шварцман, четвърти при поставените, ще стартира от втория кръг срещу Аляж Бедене или Гуидо Андреоци.

Португалецът Жоао Соуса пък ще срещне намиращия се в страхотна форма Хуан Игнасио Лондеро. Португалецът е пети при поставените и започва от първия кръг. Чилиецът Николас Хари започва срещу квалификант, а пък Душан Лайович и Леонардо Майер ще излязат един срещу друг в първия кръг.

Давид Ферер ще играе за последно в Буенос Айрес. Той участва със специална покана в турнира и ще се изправи в първия си мач срещу Малек Джазири. 

Турнирът започва от утре и ще се играе до края на идната седмица. 

Възможни 1/4-финални двойки:
Доминик Тийм - Жоао Соуса/Пабло Куевас
Диего Шварцман - Давид Ферер/Алберт Рамос
Николас Хари - Марко Чекинато
Гуидо Пея/ДушанЛайович - Фабио Фонини/Федерико Делбонис


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Буенос Айрес бе изтеглен, Тийм ще защитава титлата си Калоян Пламенов
Теми:  
доминик тийм | тенис турнир в Буенос Айрес

Коментари





Следвайте ни в Facebook