Зверев: Ако играя по този начин, няма да спечеля нито един мач в групата си

от в 13:49 на 17.11.2020
Димитър Беловски

Снощи Александър Зверев претърпя загуба от Данил Медведев на Финалите на ATP в Лондон . Руснакът успя да победи Зверев доста категорично, отпускайки му седем гейма – 6:3, 6:4 за час и половина игра.

По този начин германецът е в много сложна позиция – той ще трябва да спечели оставащите си два мача от група „Токио 1970“, за да се класира за полуфиналната фаза на турнира. Следващите му опоненти ще са Диего Шварцман и Новак Джокович, което изглежда много трудна задача за Зверев.

„Трябва да играя по-добре. Имам нужда да бъда по-добър на корта. Защото, ако играя по начина, по който играх вчера, няма да спечеля никакви мачове тази седмица“, каза той.

„Сега нямам право на загуба. Трябва да победя Диего, трябва да победя и Джокович, за да имам шанс да се класирам за полуфиналите. Трябва да опитам да се класирам. Но с играта ми вчера, ще ми бъде много трудно да го направя“, продължи Зверев.

Германецът коментира и играта си и отбеляза, че това е един от най-лошите мачове, които е играл след рестарта на турнирите.

„Моят сервис не беше това, което трябваше да е. Като цяло, не беше добър мач за мен. Мисля, че е един от най-лошите ми мачове, откакто Турът се поднови. Поздравления за Данил, той направи това, което трябваше. Добра работа“, сподели световният №7.

„Мисля, че той отначало бе леко нервен, но впоследствие вдигна нивото си на игра. Но да, от моя страна, това не беше достатъчно добро, за да победя тенисист от топ 10“, заключи Зверев.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Ако играя по този начин, няма да спечеля нито един мач в групата си Димитър Беловски
Теми:  
александър зверев | данил медведев | лондон | мастърс лондон

Коментари





Следвайте ни в Facebook