Зверев бе "нападнат" в Instagram, администратори изтриха снимката му

от в 22:55 на 31.10.2020
Диана Андреева

Последната една седмица бе трудна за имиджа на Александър Зверев, тъй като първо бившата му приятелка обяви, че е бременна от него, а по-късно друга негова минала партвьорка в живота - Олга Шарипова, го обвини в домашно насилие.

Шарипова разказа конкретна случка със световния номер седем, в която той е прилагал физически тормоз над нея, докато двамата са били в хотел в Ню Йорк, а това принуди хората да изберат на коя страна да бъдат - да вярват на историята на Олга или да приемат, че това е изцяло с цел лоша реклама на германския тенисист.

Самият Саша коментира случката, като той изцяло отрече думите на Олга да са верни и заяви, че е разочарован от това, което бившата му приятелка прави, с цел лична изгода. Въпреки изявлението на Зверев, много хора застанаха зад Олга и в момента я подкрепят в социалните медии, използвайки хаштаг IStandWithOlya или АзСъмСОля.

 

Тази подкрепа бе и ясно изразена в Instagram акаунта на Rolex Paris Masters. От френския турнир качиха публикация, на която бе написано "Момчетата са отново на корта", а на снимките се виждаха Феликс-Оже Алиасим, Матео Беретини, Корентин Муте и други тенисисти. В поста фигурираше и Александър Зверев, но след множество негативни коментари и сигнали, подадени от феновете, организаторите бяха принудени да премахнат изображението на Саша и неговия треньор.

Много хора са "заели страната" на Шарипова и това може да се отрази зле психически на младия тенисист. Как ще се справи Саша с целия товар и ще издържи ли психически предстои да разберем, тъй като се очаква той да вземе участие както в Парижкия Мастърс тази седмица, така и на ATP финалите в Лондон в средата на ноември.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев бе "нападнат" в Instagram, администратори изтриха снимката му Диана Андреева
Теми:  
александър зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook