Зверев: Надал ще спечели Ролан Гарос този сезон и ще сложи край на кариерата си

от в 15:34 на 13.01.2023
Мирела Николова

Темата за това дали скоро Рафаел Надал ще слезе от професионалната тенис сцена, продължава да бъде сред най-обсъжданите в тенис пространството, въпреки че по време на една от скорошните си пресконференции испанецът заяви категорично, че няма подобни намерения. Изглежда обаче, че това не е достигнало до Александър Зверев, който наскоро взе участие във видео на Eurosport заедно с брат си Миша, в което трябваше да дадат своите прогнози за това какво предстои да се случи през 2023-та.

"Рафаел Надал, за съжаление, ще сложи край на професионалната си кариера на Ролан Гарос през този сезон. Не му го пожелавам със сигурност, но прогнозата ми е, че Откритото първенство на Франция отново ще се развие по великолепен начин за него, той потенциално ще го спечели, а след това ще се сбогува с тениса", гласеше предсказанието на бившия номер две в световната ранглиста.

Припомняме, че Саша бе извън корта в продължение на повече от половин година, след като на миналогодишния Ролан Гарос скъса кръстни връзки на глезена в полуфиналния си двубой именно срещу Матадора. Във въпросния мач германецът успяваше да остане напълно равностоен на именития си опонент, но в края на втория сет обърна глезена си и трябваше да бъде изведен от корта в инвалидна количка. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Надал ще спечели Ролан Гарос този сезон и ще сложи край на кариерата си Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | интервю | любопитно | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook